Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας-Πορεία στο κέντρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 άτομα. Ανάμεσά τους και άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τα οποία ξεκίνησαν από το παράρτημα της οδού Κορίνθου. 

Στην συνέχεια ακολούθησε πορεία.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Για άλλη μια φορά χιλιάδες εργαζόμενοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, μαζί με τα σωματεία και τους συλλόγους τους πλημμύρισαν τους δρόμους της Πάτρας σε μια ακόμη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και των συνδικάτων.

Το μήνυμα ήταν και σήμερα ένα και μοναδικό: Το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης της ΝΔ, με τις ανατροπές του αιώνα στο σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων, είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων. Ούτε διορθώνεται, ούτε καλλωπίζεται!

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς που παραμέρισαν τους τόνους λάσπης και συκοφάντησης ενάντια στο κίνημα, την προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων μας. Η σημερινή πετυχημένη απεργιακή κινητοποίηση ήταν η καλύτερη απάντηση στις προσπάθειες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού να διασπάσει το απεργιακό μέτωπο και να αποκλιμακώσει τον αγώνα, τώρα, την κρίσιμη στιγμή που το νομοσχέδιο είναι στη βουλή.

Δεν σταματάμε εδώ! Σήμερα είναι μέρα αγώνα και μάχης!

Όλοι και όλες στις 7 το απόγευμα στη μεγάλη διαδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Τώρα είναι η στιγμή να βουλιάξουν οι δρόμοι της Πάτρας. Να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων και του λαού! Πάρτε πίσω το έκτρωμα! Δεν θα γίνουμε σκλάβοι τον 21ο αιώνα.

Η δύναμη και το δίκιο είναι με το μέρος μας. Είναι με τους πολλούς και τους βασανισμένους. Είναι με τους εργαζόμενους.

Δεν υποχωρούμε. Η κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτό το τερατούργημα.

Να μην λείψει κανείς από την μεγάλη αναμέτρηση σήμερα το απόγευμα!

Όλοι στον αγώνα. Θα νικήσουμε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.