Στο «σφυρί» μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη -ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προς πώληση έχει βγει στο διαδίκτυο ασημένια αναμνηστική μπομπονιέρα από τον ιστορικό γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη.

Το πολυτελές γαμήλιο αντικείμενο έχει βγει προς πώληση στο Vendora.gr με πρώτη τιμή προσφοράς τα 5.000 ευρώ. Η μπομπονιέρα φέρει την υπογραφή του οίκου νυφικών της Νταίζης Αντωνοπούλου που σχεδίασε για την ημέρα εκείνη και το νυφικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και τα διπλά προκειμένου να την αποκτήσουν. Σύμφωνα με την ανάρτηση κάτοχος της συλλεκτικής μπομπονιέρας εμφανίζεται ένας συλλέκτης από το Ηράκλειο της Κρήτης που όλα αυτά τα χρόνια την είχε στην κατοχή του.

Η ασημένια μπομπονιέρα που μοιάζει με κουτί φέρει στο επάνω της μέρος σκαλιστά τα ονόματα των νιόπαντρων “Ανδρέας – Δήμητρα”, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει η σφραγίδα του διάσημου οίκου στο Κολωνάκι.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 1989 στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία και είχε αποτελέσει το γεγονός της χρόνιας, καθώς ο 70χρονος Ανδρέας Παπανδρέου και η 35χρονη Δήμητρα Λιάνη αποφάσιζαν παρά τις αντιδράσεις να ενώσουν τις ζωές τους.

Ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Ήταν ο τρίτος γάμος του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Είχαν προηγηθεί οι γάμοι του με τη Χριστίνα Ρασιά και τη Μαργαρίτα Τσαντ.

 

Πηγή: topontiki.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.