Πάτρα: Σήμερα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 37 βαθμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανάσες …δροσιάς και σήμερα Τρίτη στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, καθώς το θερμόμετρο δεν θα «χτυπήσει» κόκκινο.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα σήμερα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 37 βαθμούς, με ηλιοφάνεια και τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Ανάλογες θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα στο Αγρίνιο (37 βαθμοί), ενώ στον Πύργο θα είναι ακόμη χαμηλότερη η θερμοκρασία (34 βαθμοί).

Από αύριο, ωστόσο, καταφθάνει νέο σφροδρό κύμα ζέστης.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα η θερμοκρασία θα «αγγίξει» τα επίπεδα καύσωνα με το θερμόμετρο «κολλημένο» στους 40 βαθμούς, ενώ την Πέμπτη θα ανέβει στους 41 βαθμούς!

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και στο Αγρίνιο με 40αρια.

Τυχεροί οι κάτοικοι του Πύργου, καθώς δεν θα κινηθεί η θερμοκρασία πάνω από 35 βαθμούς.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Εξάλλου, για την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 33 βαθμούς), 23 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 39 βαθμούς), 20 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο έως τους 34 βαθμούς), 24 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 36-37 βαθμούς στην Κρήτη, 24 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.