Πάτρα: Ξεκινούν ξανά οι δημοπρασίες οχημάτων με τιμή εκκίνησης 300 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πρώην ΟΔΔΥ μετά από πολύμηνη αδράνεια εξαιτίας του κορωνοϊού εκκινεί και πάλι τις εκποιήσεις αυτοκινήτων, φορτηγών και δίκυκλων.

Μετά από πολλούς μήνες αδράνειας ξεκινούν και πάλι οι δημοπρασίες αυτοκινήτων, φορτηγών και δίκυκλων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού της ΑΑΔΕ (πρώην ΟΔΔΥ) σε όλη την Επικράτεια. Ωστόσο οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες θα πρέπει να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να επιδεικνύουν το αποτέλεσμα self-test του τελευταίου 24ωρου.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο αυτοκίνητο, φορτηγό ή δίκυκλο θα πρέπει να μεταβούν στην Πάτρα καθώς εκεί πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη εν καιρώ κορωνοϊού δημοπρασία της ΑΑΔΕ. Ειδικότερα  οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν στις 14 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κτίριο του Τελωνείου Πατρών (κτίριο Λιμένα Γούναρη 1) ώστε να συμμετάσχουν στην δημοπρασία τροχοφόρων οχημάτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών.

Για τα οχήματα προς κυκλοφορία η εγγύηση είναι 300 ευρώ και οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον.

Στις μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ και οι προσφορές να διαφέρουν κατά 20 ευρώ.

Η επίσκεψη των οχηµάτων επιτρέπεται ελεύθερα από την 08-06-21, έως και την 11-06-21 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 08:30π.µ. µέχρι 13:30µ.µ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2610 317462 Τελωνείο Πατρών και  τηλ. 26930 22628 Αποθήκη Τελωνείου Πατρών στην Κ. Αχαϊα.

Δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δηµοπρασίας, παρά µόνο µετά το πέρας αυτής για 30 λεπτά παρουσία του προσωπικού της υπηρεσίας, σε όσους εκ των ανακηρυχθέντων πλειοδοτών το επιθυµούν.

Οι τιμές εκκίνησης των αυτοκινήτων που εκποιούνται ξεκινούν από τα 300 ευρώ και ανέρχονται έως και τις 21.000 ευρώ και στα φορτηγά από 500 ευρώ έως και 15.000 ευρώ.

Διαβάστε εδώ  ολόκληρη τη διακήρυξη της δημοπρασίας που περιλαμβάνει όλα τα οχήματα προς εκποίηση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.