Πάτρα: Καλαίσθητες κατασκευές «ανανέωσαν» την περιοχή της Πλαζ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα καλαίσθητη μορφή απέκτησε ο χώρος  στην Πλαζ της Αγυιάς μετά τις ήπιες παρεμβάσεις που έγιναν από συνεργεία του Δήμου Πατρέων, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι χιλιάδες λουόμενοι, που επισκέπτονται καθημερινά την περιοχή.

Συγκεκριμένα στην Πλαζ έχουν τοποθετηθεί, κατά μήκος της παραλίας, ξύλινα σκίαστρα, ξύλινες μονές καμπίνες – αποδυτήρια για να αλλάζουν οι λουόμενοι, ντουζιέρες και ξύλινοι πάγκοι, ενώ στη θάλασσα έχουν τοποθετηθεί κίτρινες σημαδούρες για να δείχνουν μέχρι πού πρέπει να γίνεται το κολύμπι.Επίσης έχει τοποθετηθεί εξέδρα για ναυαγοσώστες που θα βρίσκονται στις θέσεις τους στις αρχές του Ιουλίου.
Απομένουν, επίσης, να τοποθετηθούν ομπρέλες κατά μήκος της παραλίας και να γίνει φύτευση λουλουδιών στις γλάστρες που βρίσκονται σε όλη την παραλία, για να ομορφύνει ακόμη περισσότερο ο χώρος.

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης που επισκέφθηκε χθες τον χώρο δήλωσε:

«Οι εργαζόμενοι στο Δήμο για μια ακόμη χρονιά έβαλαν το μεράκι τους και βλέπουμε το αποτέλεσμα. Ο λαός της Πάτρας δικαιούται να έχει χώρους αξιοπρεπείς, ειδικά μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε, να μπορεί να κάνει το μπάνιο του. Τα έργα που είναι για όλους μας πρέπει να τα βλέπουμε σαν την αυλή του σπιτιού μας, είναι δικά μας δεν είναι ξένα, πρέπει να τα φροντίζουμε και να τα προστατεύουμε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.