Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέτα Τσομπανίδου: Αναρτήσεις «καρφιά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέτα Τσομπανίδου τους γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «The Bachelor». Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί ο λόγος χωρισμού τους.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε υποστηρίξει πως παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει με την Νικολέτα, θα βρίσκεται πάντα κοντά της, αν του το ζητήσει. Αν κρίνουμε όμως από το πρόσφατο story του στο Instagram μάλλον κάτι έχει αλλάξει… Και για να καταστήσει σαφές ότι το μήνυμα του έχει άμεση σχέση με το ριάλιτι, ο πρώτος Έλληνας Bachelor συνόδευσε το κείμενο της ανάρτησής του με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν την ζωή τους με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου! Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρήσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις, διότι στην καρδιά μου δεν χωράει μίσος! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομα μου! Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε! Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε!» γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε την ανάρτηση της:

πηγη newsit.gr
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.