Ντίνα Κώνστα: Η νέα ζωή της «Ντένης Μαρκορά» μακριά από την Αθήνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί όλοι να ψάχνουν την Ντίνα Κώνστα για να μάθουν νέα της, ωστόσο η ίδια δεν μένει πλέον στην πρωτεύουσα, αλλά αρκετά μακριά από αυτή, μαζί με τα αγαπημένα της ανίψια.

Η θρυλική Ντένη Μαρκορά από τους Δύο Ξένους, αποφάσισε μετά το τέλος της πανδημίας του κοροναϊού να αφήσει την πρωτεύουσα και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, μακριά από την πανδημία του κοροναϊού.

Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα με το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα από προτροπή των ανιψιών της αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί εκτός Αθήνας.

Δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην ηθοποιία

Τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της, καθώς και οι δεκάδες ρόλοι τους οποίους έχει υποδυθεί, δεν της έχουν αφήσει κανένα απωθημένο, παρ’ όλη την αγάπη που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σήμερα που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε η ίδια, όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο επάγγελμα το οποίο λάτρεψε από μικρή κοπέλα.

Την τελευταία φορά που μίλησε δημόσια η Ντίνα Κώνστα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η ίδια είχε λυγίσει από τον θάνατο του καλού της φίλου και συνεργάτη στους Δύο Ξένους, Δημήτρη Τσούτση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.