Νίκος Ψαρράς: «Χαίρομαι που το ελληνικό θέατρο δεν είναι πια το ίδιο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σαφής ο Νίκος Ψαρράς στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την επόμενη μέρα του ελληνικού θεάτρου.

Στην πρωινή παρέα της Δανάης Μπάρκα στο MEGA βρέθηκε, την Τετάρτη, ο Νίκος Ψαρράς. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο ελληνικό #Me Too και τον αντίκτυπο που θα έχει στο θέατρο την επόμενη κιόλας μέρα!

«Κανείς δεν το φανταζόταν όταν η Ζέτα καθόταν σε αυτόν τον καναπέ κι έτρεμε πίνοντας νερό, ότι θα εξελιχθεί έτσι αυτή η ιστορία με κάποιους να είναι στην φυλακή και κάποιους να κινδυνεύουν να πάνε.

Όταν υπάρχει δράση, υπάρχει κι αντίδραση. Χαίρομαι που το ελληνικό θέατρο δεν είναι πια το ίδιο. Υπάρχει ένα κράτημα στην πρόβα και τον άλλον, που έχεις απέναντί σου, πρέπει να τον σέβεσαι. Οποιαδήποτε μορφή βίας λεκτική, σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική είναι κατακριτέα. Όχι μόνο στο θέατρο αλλά παντού.

Ο χώρος εργασίας μας πρέπει να είναι ασφαλής και θα πρέπει όλοι να νιώθουν ήρεμα και καλά. Όταν είσαι τρομοκρατημένος, δεν είσαι καλός.

Με λυπεί βαθύτατα, που αυτή η ιστορία έχει μείνει μόνο στο ελληνικό θέατρο. Ελπίζαμε ότι όλοι θα τολμήσουν να πατήσουν πόδι γιατί υπάρχει κακοποίηση παντού.

Είχα βγει τότε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στον Καμπουράκη, που μου είπε έχω μια φίλη που δέχθηκε παρενόχληση και το αφεντικό της,  μετά από όλα αυτά, τρόμαξε κι αυτή ησύχασε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.