Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο κρατητήριο μελετά τη δικογραφία – Τι θα πει στον ανακριτή αύριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα κρατητήρια, στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε κελί της γυναικείας πτέρυγας, ο 33χρονος συζυγοκτόνος, περιμένει να μεταφερθεί την Τρίτη πρόκειται στο γραφείο του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τα βαριά αδικήματα που τον βαραίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης που έχει δοθεί στον εισαγγελέα και μελετά ώστε να «χτίσει» την υπερασπιστική του γραμμή, μαζί με τους συνηγόρους του.

Ο 33χρπνος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τρίτη, με μία μικρή ενδεχομένως καθυστέρηση, καθώς αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των συνηγόρων του και κάποια επιπλέον στοιχεία της δικογραφίας.

Στην απολογία του η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Αναμένεται, να δηλώσει μετανιωμένος και να στο ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα. Επιπλέον, από την πλευρά των συνηγόρων του μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή θα ισχυριστεί ότι:

-Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία

-Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάϊν

-Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα

-«Έπαιζε θέατρο» για την… κόρη του

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.