Μουρίνιο: «Είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε εθνική Αγγλίας και Πορτογαλίας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική της Ρόμα και δεν το κρύβει, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παραχωρεί συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν και να τονίζει με νόημα:

«Είμαι συγκινημένος για αυτή τη νέα περιπέτεια. Νιώθω μεγάλο δέσιμο με τους ιδιοκτήτες. Δεν έχω την αίσθηση ότι δουλεύω για αυτούς αλλά ότι δουλεύω με αυτούς.

Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε η οικογένεια Φρίντκιν για να αναλάβω την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο «special one», ο οποίος στην κλασική ποδοσφαιρική ερώτηση αυτής της περιόδου, για το ποιες ομάδες βλέπει να ξεχωρίζουν στο Euro 2020, είπε:

«Η Αγγλία μπορεί να τα καταφέρει στο Euro 2020, βλέπω πως η Γαλλία έχει την καλύτερη ομάδα αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να πετύχουν».

Το σημείο πάντως της συνέντευξης του Μουρίνιο που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με εθνική ομάδα, με τον Πορτογάλο να κάνει την αποκάλυψη για το παραλίγο deal με Αγγλία και Πορτογαλία!

«Θα μπορούσα να αναλάβω την εθνική Αγγλίας όταν άφησα την Τσέλσι αλλά τότε συνειδητοποίησα πως ήταν πολύ νωρίς για μένα.

Επιπλέον, υπήρχε και η περίπτωση της Πορτογαλίας όταν ήμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν μία τρελή πρόταση για μερική απασχόληση.

Πιστεύω ωστόσο πως είναι ένα είδος δουλειάς που θα αρχίσει να μου αρέσει όταν περάσουν τα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.