Η μητέρα της Καρολάιν είχε δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό για αγορά οικοπέδου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μητέρα της Καρολάιν φέρεται να είχε δώσει 50.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου στο οποίο το ζευγάρι σχεδίαζε να χτίσει το σπίτι του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε αποκαλύψει ότι εκείνος και η Καρολάιν σκόπευαν να φύγουν από τα Γλυκά Νερά. Από τη στιγμή που δεν βρήκαν ένα σπίτι όπως το ήθελαν, αποφάσισαν να αγοράσουν ένα οικόπεδο και στη συνέχεια, μέσω κατασκευαστικής εταιρείας, να χτίσουν την οικία τους. Όλα αυτά μόλις λίγους μήνες πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει ο 32χρονος, η αγορά του οικοπέδου είχε κοστίσει 55.000 ευρώ. Η εκπομπή «T Live» επικαλείται ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η μητέρα της Καρολάιν είχε δώσει 50 χιλιάδες ευρώ για την αγορά του οικοπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το μεγάλο ποσό που έδωσε, το ακίνητο δεν γράφτηκε στο όνομα της κόρης της αλλά σε αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν τους βοηθούσε οικονομικά
Το ζευγάρι χρειαζόταν 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού και ήδη είχε πάρει το πρώτο «οκ» για την έγκριση ενός δανείου ύψους 160.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η πλευρά του πιλότου, τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κάλυπτε ο ίδιος από τις οικονομίες του και τη βοήθεια της δικής του οικογένειας.

Το ρεπορτάζ του «T Live» αναφέρει ότι η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε σε μόνιμη βάση το ζευγάρι. Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε ένα ποσό που έφτανε τα 1.000 ευρώ το μήνα. Όπως προκύπτει, το ζευγάρι ερχόταν πολλές φορές σε κόντρα για τα οικονομικά.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.