Κρήτη: Σύλληψη ιερέα για ενδοοικογενειακή βία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνέβη σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής με τα καμώματα του ιερέα αλλά και η ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην οποία ανήκει ο ιερέας.

Σύμφωνα με το Creta24, ο παπάς συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης. Οι πληροφορίες λένε ότι επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του και απειλούσε την παπαδιά με αιχμηρό αντικείμενο. Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει ωστόσο ο παπάς συνέχισε να την κυνηγάει στους δρόμους του χωριού. Τελικά η γυναίκα γλίτωσε, μπαίνοντας στο πατρικό σπίτι της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος προκαλεί ανάλογα προβλήματα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και έχει βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού, έχει μετατεθεί στο παρελθόν σε διαφορετικές μητροπόλεις της Κρήτης, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μητρόπολη Λάμπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων έχει σχηματίσει κατηγορητήριο και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος τον έθεσε σε αργία. Ο ιερέας συνελήφθη την επόμενη ημέρα και ανακρίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.