Γλυκά Νερά: «Νιώθουμε πως αυτός το έχει κάνει…» – Οι σκέψεις των αστυνομικών που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, το πρωί της Παρασκευής, αποκάλυψε ότι οι δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που ήρθαν πρώτοι σε επαφή με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, υποψιάστηκαν τον πιλότο ως τον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας.

«Είχα την τύχη και μίλησα με τους συναδέλφους που μπήκαν πρώτοι στο σημείο. Aυτοί είναι οι καλύτεροι μάρτυρες. Τους ρώτησα τι ένιωσαν όταν μπήκαν στο σπίτι και μου είπαν και οι δύο ότι «νιώθουμε πως αυτός το έχει κάνει», ανέφερε αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης,

«Φυσικά η θέση μου δεν επέτρεπε να πω κάτι παραπάνω εκείνη τη στιγμή» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εξιχνιάστηκε σύμφωνα με την Αστυνομία, με τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογεί τη δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς.

Είχε προηγηθεί η εσπευσμένη μεταφορά του στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο το μεσημέρι της Πέμπτης και η μαραθώνια «συμπληρωματική κατάθεσή» του που γρήγορα όμως μετατράπηκε σε…. σκληρή ανάκριση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.