Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η πλάκα που ανησύχησε τους θαυμαστές – «Δεν έχω κορονοϊό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Instagram ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες…

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να κάνει μία πλάκα στους θαυμαστές του, αλλά τελικά φαίνεται πως τους ανησύχησε.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε εχθές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ωστόσο μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media παρεξηγήθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο που φορά ένα βραχιολάκι νοσοκομείου, γράφοντας “F Covid 19”, κάτι όμως που παρεξηγήθηκε, καθώς πολλοί πίστεψαν πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κόλλησε κορονοϊό.

 

tsimitselis1-675x1200.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επανήλθε στα social media με μια σειρά από βίντεο, όπου τόνισε ότι το ανέβασε για πλάκα και πως δεν νοσεί από Covid-19, αντιθέτως πήγε για το εμβόλιο:

 

 

«Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορονοϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας.

Ο,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ.

Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.