Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε όσα του είπα για την επίθεση στο σπίτι μου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντέγραψε τη ληστεία που είχε συμβεί στον ίδιο, 2 χρόνια πριν. Ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου αποκαλύπτει τα στοιχεία που  έσπευσε να δώσει στους αστυνομικούς όταν ανακάλυψε τί είπε στη μαρτυρία του ο πιλότος.

Ο συγκλονισμένος με την εξέλιξη των γεγονότων εκπαιδευτής του συζυγοκτόνου μιλησε σήμερα για τα στοιχεία που αφορούσαν την σκηνοθετημένη ληστεία και που παρουσιάζουν μεγάλη ομοιότητα με όσα έλαβαν χώρα σε ληστεία στο σπίτι του στο Αλεποχώρι δύο χρόνια πριν.

«Η εισβολή στο σπίτι μου είχε γίνει πριν από δύο χρόνια περίπου και όλοι γνώριζαν στο αεροδρόμιο Μεγάρων τι είχε συμβεί γιατί έτρεξαν κιόλας να δώσουν αίμα για εμένα και τη γυναίκα μου». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εγώ άκουσα τον άνθρωπο αυτόν, τον Μπάμπη να λέει πώς έγινε η επίθεση και είπα είναι το ίδιο, γι’ αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές. Περιέγραψε τον αρχηγό, ότι του έπεσε η μάσκα, το ίδιο κάναμε κι εμείς. Φάνηκε να είναι το ίδιο. Πολύ πιθανόν να ανέτρεξε στη μνήμη του και να ανέγραψε το περιστατικό όμως αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε στο αεροδρόμιο Μεγάρων άνω των 50-55 ετών θα σας πει ότι τον θεωρούσε γιο του. Τέτοιο σεμνό παιδί ήταν ο Μπάμπης. Εδώ είναι το χειρότερο από όλα. Γι’ αυτό πέσαμε από τα σύννεφα όλοι με τις εξελίξεις».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.