Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν – Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΑ:

«Με έδιωξε από το κρεβάτι εκείνο το βράδυ»
Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη
Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

Πρώτη ενημέρωση: Ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος ότι σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν.

Ο σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία και ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι απανωτοί τσακωμοί και η πρόθεση της Καρολάιν να χωρίσουν και να πάρει μαζί της το παιδί τους.

Ο 32χρονος βρίσκονταν από το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο για να καταθέσει χωρίς να καταφέρει να δώσει  πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς σχετικά με την φονική ληστεία.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.