Εύστοχη παρατήρηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας Φωκίων Ζαΐμης, έκανε έναν εύστοχο σχολιασμό σχετικά με τις απονομές μεταλλίων στους νικητές, ενώ -προς τιμήν του-δεν παρέλειψε να εκθειάσει την εν γένει πορεία της Σοφίας Σακοράφα:

Άλλη μια γυναίκα στην ηγεσία ενός σημαντικού φορέα, αθλητικού αυτή την φορά, τον ΣΕΓΑΣ. Η Σοφία Σακοράφα που ξεκίνησε την αθλητική της πορεία στον Γ.Σ. Τρικάλων έφτασε να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ακόντιο κάνοντας όλη την Ελλάδα υπερήφανη. Σήμερα είναι ενεργός πολιτικός και πολιτεύεται με ευπρέπεια και ήθος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Την συναντήσαμε μαζί με τον συνάδελφο κ Μπονάνο και τον Πέτρο Μαντά, α. μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ στο περιθώριο των πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στην Πάτρα, την συγχαρήκαμε για τα νέα της καθήκοντα και συμφωνήσαμε την αγαστή συνεργασία όπου χρειαστεί. Ήδη η ΠΔΕ στέκεται αρωγός όπως και όπου μπορεί και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του στίβου της ΠΔΕ.
Πάντως το παράλογο της μη απονομής των μεταλλείων στους νικητές των αγώνων σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο με αθλητές και θεατές για λόγους υγειονομικούς θα πρέπει να σταματήσει. Η τελετή απονομής μεταλλείου στον νικητή είναι σημαντικό μέρος της ηθικής του δημόσιας ανταμοιβής και θεωρώ ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος της απαγόρευσής της.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.