Χρήστος Δάντης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε ο αδερφός του Σάββας Αξιώτης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χρήστος Δάντης βιώνει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, καθώς πέθανε ο πολυαγαπημένος του ετεροθαλής αδερφός, Σάββας Αξιώτης. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοινώνοντας τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Σάββας Αξιώτης ήταν αδέρφια από την ίδια μητέρα, ενώ όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

«Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο και μετά ακολούθησαν πολλοί.

Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο, το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα. Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «έπαιζα» και τις «Μπομπινες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια.

Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, τη Μάνα μας. Αντίο Σάββα.. Μαρία, Αλεξάνδρα, Χρήστος».

«Ο Χρήστος είναι συνεσταλμένο παιδί που πάντα είχε το μικρόβιο της μουσικής. Εκτιμώ πάρα πολύ την καριέρα του αδελφού μου και τον σέβομαι πάρα πολύ για αυτό που έχει κάνει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για τον Χρήστο γιατί δεν υπάρχουν κοινοί κώδικες επικοινωνίας» είχε δηλώσει ο Σάββας Αξιώτης σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον αδερφό του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.