Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Χριστίνα Μπόμπα ζει στιγμές μεγάλης ευτυχίας, αφού κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα παιδιά της! Η γνωστή influencer έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από δύο εικοσιτετράωρα και πλέον το χαμόγελο δεν φεύγει λεπτό από τα χείλη της. Έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη, οι δυο τους απολαμβάνουν τις πρώτες πολύτιμες στιγμές με τις κόρες τους.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τις κόρες της. Η ίδια βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, τις κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

“Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!” έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.