Αιμίλιος Χειλάκης: Απαντά μετά τον σάλο για την πρόθεσή του να επισκεφθεί τον Λιγνάδη στη φυλακή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για παρερμηνεία των δηλώσεων του έκανε λόγο ο Αιμίλιος Χειλάκης, όσον αφορά την πρόθεσή του να επισκεφθεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

Ο ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», όπου βρέθηκε καλεσμένος, είπε πως πρόκειται να επισκεφθεί τον γνωστό σκηνοθέτη, που είναι προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις και σήμερα θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με όσα είπε.

Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα της παράστασης «Οθέλλος» στο Θέατρο Βράχων, όπου πρωταγωνιστεί, ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε:

«Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί. Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως, τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς. Τους ακούς, τουλάχιστον. Κοίτα, χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημά μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.