Βίντεο: Kουρέας με… μπαλτά και φλόγιστρο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο βίντεο θα δείτε έναν κουρέα στο Πακιστάν ο οποίος χρησιμοποιεί μη συμβατικά εργαλεία για να κουρέψει τους πελάτες του ανάμεσα στα οποία είναι ένα φλόγιστρο, ένας μπαλτάς και ξύλα κοπής. «Σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό για να προσελκύω περισσότερους πελάτες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αλί Αμπάς από την Λαχόρη.

«Κάθε μέρα προσπαθώ να βρω ολοένα και περισσότερους νέους τρόπους για να κόψω τα μαλλιά των πελατών μου. Όταν χρησιμοποιούσα ένα σφυρί ή μαχαίρι, ήταν ένα είδος πειράματος για μένα και εκπαιδεύτηκα για ένα χρόνο για να το τελειοποιήσω», δήλωσε ο Αμπάς σε τοπικό κανάλι. Ο μπαρμπέρης δεν σταματάει εκεί και χρησιμοποιεί επίσης και άλλες… πρωτοποριακές μεθόδους, όπως κομμάτια σπασμένου γυαλιού για να αραιώσει τα πυκνά μαλλιά, καθώς και μπαλτάδες και ξύλα κοπής για να προσθέσει στρώματα.

Μία από τους πελάτες του δήλωσε ότι απολαμβάνει «να κόβει τα μαλλιά της με μπαλτά γιατί τα κάνει να μεγαλώνουν γρηγορότερα». «Υπήρξε μια πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μου, οι οποίοι όπως ήταν λογικό, ήταν αρκετά φοβισμένοι στην αρχή», δήλωσε ο Αμπάς στο AFP.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.