Τους απολαμβάνουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο έμπειρος συνάδελφος Νίκος Σουγλέρης (εφημερίδα Γνώμη), μας μετέφερε μέσω fb ένα από τα πιο ωραία δρώμενα με μουσικούς δρόμου στην πόλη:

Η ΠΆΤΡΑ τις Άγιες ημέρες των ΕΟΡΤΏΝ για τον επισκέπτη είναι γεμάτη στους κεντρικούς της δρόμους από εκπλήξεις ευτράπελα και μουσικά δρώμενα!! Στη βόλτα μας λοιπόν στην Ρήγα Φεραίου κάτω από μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα συντροφιά με τον ΑΞΙΑΓΆΠΗΤΟ ανιψιό μου Κυριάκο ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ και, τον μόλις δύο χρόνων χαριτωμένο «μπόμπιρα» γιο του Αχιλλέα «πέσαμε» πάνω σε ένα μουσικό ζευγάρι(και στη ζωή) να παίζουν μουσική καθήμενοι σε ένα παγκάκι (βλ φώτο)!!.. ΔΎΟ φοιτητές Αλβανικής καταγωγής της ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΏΝ ΣΠΟΥΔΏΝ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΠΑΤΡΏΝ ο ΓΚΕΡΙ ακορντεόν – τραγούδι και η ΑΡΙΚΟΝΤΟΥ βιολί – τραγούδι να παίζουν και να τραγουδούν ΩΡΑΊΑ τραγούδια από έντεχνο ξένη μουσική και νέο κύμα δίνοντας μια όμορφη νότα χαράς κεφιού και διασκέδασης τις Άγιες ημέρες του ΠΆΣΧΑ με τους διαβάτες να σταματούν να τους χειροκροτουν να τους απολαμβάνουν να τους δίνουν με ευχαρίστηση το ανολογο χαρτζιλίκι
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και από εμένα και ΜΠΡΑΒΟ τους!!! Τους ΑΞΊΖΕΙ κάθε ΕΠΑΙΝΟΣ!!… ΕΥΧΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ για ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!! ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ!!!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.