Τάσος Μπερδέσης: Η πυγμαχία, η νίκη στο Survival και η σχέση με πρώην σταρ Ελλάς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεκρός στη μέση του δρόμου στη Βάρη έπεσε σήμερα το πρωί ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

ΟΜπερδέσης, πέρα από τους αγώνες πυγμαχίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό και από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret, στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής.

ΟΤάσος Μπερδέσης γεννήθηκε στην Πάτρα στις 23 Νοεμβρίου του 1982. Είχε άλλα δύο αδέρφια, την Αγγελική και τον Κώστα.

Μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρο του στον χώρο της πυγμαχίας Ο Μπερδέσης είχε μία πολύ μεγάλη σχέση που έφτασε σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2020 στο kedenews είχε δηλώσει ότι «βασικός μου στόχος αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσω έναν τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι επαγγελματίας πυγμάχος. Πάντοτε ένας αθλητής θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάνω απ’ όλα, αυτό που θέλω είναι να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν δυναμικά, οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά. Η πυγμαχία είναι ένα ολυμπιακό, αρχαιοελληνικό άθλημα, κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μας κάνει να δίνουμε την ψυχή μας. Κάθε μέρα, ώρα και λεπτό που περνάει προσπαθώ να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το περιστατικό φαίνεται να ανήκει στον “πόλεμο” που έχει ανοίξει εδώ και μήνες στον χώρο της νύχτας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.