Σύζυγος Καρολάιν: «Ό,τι ευρήματα έρχονται σαν είδηση είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για «στοιχεία που υπάρχουν από τις πρώτες μέρες και αναμοχλεύονται από τα ΜΜΕ» μίλησε ο σύζυγος της 20χρονης δολοφονημένης Καρολάιν.

«Φυσικά και την ήξερα την ψυχολόγο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο MEGA, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν σχετικά με την κατάθεση της ψυχολόγου που θεωρήθηκε ιδιαίτερης βαρύτητας. «Πηγαίναμε μαζί με τη γυναίκα μου στο ιατρείο μέχρι τα Χριστούγεννα. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε με τη βοήθεια τη δική μου και της ψυχολόγου».

Ο σύζυγος της δολοφονημένης 20χρονης σημείωσε ακόμα ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να συντηρήσουν το θέμα την ώρα που δεν υπάρχουν νέα ευρήματα. Αναφέρει συγκεκριμένα «Ό,τι ευρήματα έρχονται σαν είδηση είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα που αναμοχλεύονται για να μείνουν στην επιφάνεια μέχρι το θέμα να σταματήσει να πουλάει, δεν μου κάνει εντύπωση».

Ακόμα δήλωσε άγνοια για ενδεχόμενα στοιχεία που «ξεκλειδώνουν» την υπόθεση. «Έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα στις αρχές από τις πρώτες ώρες. Αν υπάρχει νέο στοιχείο που ξεκλειδώνει δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως να βρεθεί σύντομα και να μην υπάρξει άλλη οικογένεια που να περάσει ό,τι εμείς».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dikaiologitika

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.