Σόφη Ζαννίνου: «Πριν από δυο χρόνια πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου και της είπα…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σόφη Ζαννίνου βρέθηκε στο «The 2Night Show» και μίλησε για τη ζωή της στα μπουλούκια, καθώς οι γονείς της ήταν ηθοποιοί, τις μεγάλες συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά και για άγνωστες πτυχές και ιστορίες από τα παρασκήνια.

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος είπε: «Εγώ με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών είχα συνεργαστεί και μου φέρθηκε άψογα. Για αυτόν ειλικρινά έπεσα απ΄ τα σύννεφα.

Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος».

Όσον αφορά τις «σκληρές» σχολές υποκριτικής σχολίασε: «Ήμουν τυχερή, δούλεψα με υπέροχους σκηνοθέτες. Πότε δεν ένιωσα αυτό που γίνεται σε διάφορες σχολές. Ίσως επειδή ήμουν του ελαφρού και όχι της «βαριάς κουλτούρας.

Όλοι η ηθοποιοί είναι «τρελοί» αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών. Είχα ακούσει για καρφίτσες μέσα σε πουέντ, καρφίτσες και βελόνες στο ρολ ον του μέικ-απ, σκισμένα ρούχα σε πρεμιέρες. Χοντρά πράγματα σεξουαλικά και με βία δεν είχα δει όμως» συμπλήρωσε.

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κοροναϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει.

Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις .Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.