Πολύεδρο: Έκθεση Ζωγραφικής του Σωκράτη Ευγενίδη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία ζωγραφική δουλειά του παρουσιάζει ο Σωκράτης Ευγενίδης, από αυτό το Σάββατο 29 Μαΐου και μέχρι 5 Ιουνίου στο Πολύεδρο. «Όταν μια βιβλική καταστροφή μεταμορφώνεται σε Τέχνη», είναι ο τίτλος της έκθεσης. Ένα εικαστικό ταξίδι στο Αιγαίο,  ένας σταθμός η Σαντορίνη, με το λευκό και το μπλε σε μια αέναη μάχη στην παλέτα του δημιουργού.

Η έναρξη θα γίνει από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι 9 το βράδυ, με διευρυμένο ωράριο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία και με όλα τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη 9 το πρωί με 9 το βράδυ, κάθε μέρα εκτός Κυριακής.

** Ο Σωκράτης Ευγενίδης γεννήθηκε το 1958 στην Πάτρα Από το 1985 έως το 1987, παρακολούθησε μαθήματα  ζωγραφικής, στο εργαστήριο του Δημήτρη Μυταρά, στη Σχολή Καλών Τεχνών στην  Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει επίσης ανεξάρτητα μαθήματα της Ρωσικής σχολής ζωγραφικής.

Από το 1982 έλαβε μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάζεται με Γκαλερί του εξωτερικού και πολύ γρήγορα τα έργα του προτιμήθηκαν από συλλέκτες, στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.