Πιτσούλη για Φιλιππίδη: Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του ηθοποιού σχολίασε η Πηνελόπη Πιτσούλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό».

Ο εισαγγελέας άσκησε, χθες, σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Σε ερώτηση αν θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες κατηγορίες να συνεχίζει την καριέρα του στο χώρο, η Πηνελόπη Πιτσούλη απάντησε πως: «Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Νομίζω ότι οι ίδιοι δε θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκια του: “άει να χαθείς κάθαρμα“. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

https://www.newsbeast.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.