Πάτρα: Ο Μάρκος Μαραγκός αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκλογές διεξήχθησαν στην Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων στις 15 Μαΐου και στη νέα Διοίκηση, όπου Πρόεδρος είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας, εξελέγησαν δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές – λοιμωξιολόγοι με μακρά θητεία στο ΠΝΓΠ και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μάρκος Μαραγκός, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Παθολογικής του ΠΓΝΠ και ο Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και πρώην Διευθυντής της Παθολογικής του ΠΓΝΠ ως μέλος.

Η σύνθεση του ΔΣ

Στις εκλογές της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, που πραγματοποιήθηκαν την 15η Μαΐου 2021, στο πλαίσιο του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Λοιμώξεων, αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Σωτήριος Τσιόδρας

 

Αντιπρόεδρος: Μάρκος Μαραγκός

 

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Σύψας

 

Ειδικός Γραμματέας: Βασίλειος Παπασταμόπουλος

 

Ταμίας: Αικατερίνη Αργυράκη

 

Μέλη:

 

Χαράλαμπος Γώγος

 

Συμεών Μεταλλίδης

 

Αθανάσιος Μίχος

 

Μαρία Χίνη.

 

Συγχαρητήρια Επιστολή της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας

Εκ μέρους του ΔΣ της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου ο Πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ κ Περικλής Δουζδαμπάνης συγχαίρει θερμά τους  καθηγητές κ. Μάρκο Μαραγκό, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων για την εκλογή του στην θέση του Αντιπρόεδρου της Εταιρείας Λοιμώξεων καθώς και τον Καθηγητή Παθολογίας κ.  Χαράλαμπο Γώγο ως απλό μέλος του νέου ΔΣ.

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Ι.Ε.Δ.Ε.Π. να συμπεριλαμβάνει στα μέλη της καταξιωμένους επιστήμονες με τόσο σημαντική προσφορά. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.