Πάτρα: Κινητοποίηση της Αστυνομίας μετά από ανάρτηση γνωστού Πατρινού στο Facebook που έγραψε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του – Αίσιο τέλος…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Πατρινού τραγουδιστή Νικόλα Αδάμ που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε νεότερη ανάρτησή του αναφέρει:

Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει …. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό …… Δεν είχα άλλη επιλογή…… Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!! Ηλίας Τσίπας σε ευχαριστώ !!!

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανησυχία έχει προκληθεί αυτή την ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ανάρτηση γνωστού Πατρινού ο οποίος αναφέρει ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Δεκάδες φίλοι και γνωστοί του, με μηνύματά τους, προσπαθούν να τον αποτρέψουν ενώ έχει ενημερωθεί η Αστυνομία η οποία σπεύδει στο σπίτι του άνδρα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στην ζωή μου μόνος μου πριν μου την  πάρουν αυτοί … Έχω γράψει σε ένα χαρτί όλα τα ονόματα αυτόν που ήθελαν να φτάσω ως εδω  και τους λόγους που το ήθελαν …. Σας ευχαριστώ για όλες της υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. … Ξέρω πως πόλοι είναι αυτοί που θα χαρούν και χιλιάδες αυτοί που ήξεραν τι παιδί καλό είμαι μην κλάψετε είναι επιλογή μου …. Να έχετε μια υπέροχη ζωή όλοι και να προσέχετε μην σας φέρουν εδώ που έφτασα εγώ …. Η ζωή θέλει προσοχή και καλή σκέψη πριν κάνεις το ότι διποτε…. Να αγαπάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να μην τους πονάτε ποτέ η ζωή είναι μικρή και θέλει αγαπη …. Φεύγω γεμάτος και με ψηλά το κεφάλι …. Την αγάπη σε όλους και ένα μεγάλο συγνώμη σε όποιον νόμιζε πως ήθελα να του κάνω κακό !!!!

Στο τέλος της ανάρτησης μάλιστα έχει βάλει την ημερομηνία γέννησής του και την σημερινή ημερομηνία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.