Πάτρα – καιρός: Ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με αυξηση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα σήμερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να κυναίνεται από 15 έως 25 βαθμούς. Ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Την Κυριακή προβλέπεται παραιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φθάνει και τους 28 βαθμούς.

Από Δευτέρα θα έχουμε νέα άνοδο της θερμοκρασίας με τιμές που θα «αγγίζουν» και τους 34 βαθμούς!

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 27, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 26, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις θα επικρατήσουν στο Ιόνιο. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων 6-7 μποφόρ θα πνέουν στα Δωδεκάνησα.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.