Πάτρα: Δεύτερο χτύπημα της μοίρας-Γιος του Σπύρου Τσιάκαλου ο 33χρονος Νίκος που σκοτώθηκε στην Ακρωτηρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γιος του εργαζομένου στον Δήμο Πατρέων Σπύρου Τσιάκαλου είναι ο 33χρονος Νίκος Τσιάκαλος, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ακρωτηρίου. Η μοίρα τον χτυπά για δεύτερη φορά μια και ίδιος το 2017 είχε ακρωτηριαστεί όταν εξερράγη χειροβομβίδα.

Με ανακοίνωσή του «Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του Νίκου Τσιάκαλου γιού του εργαζόμενου στο Δήμο Σπυρίδωνα Τσιάκαλου.

Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του άτυχου νέου».

Ο  Σπύρος Τσάκαλος έχασε το αριστερό του χέρι ολοσχερώς από τον καρπό και κάτω, όταν στις 17 Οκτωβρίου του 2017, εξερράγη στα χέρια του χειροβομβίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τύπου Μ131, η οποία βρισκόταν σε κιβώτιο στο απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, εντός της χωματερής Ξερόλακας Πατρών, σε διατεταγμένη υπηρεσία απομάκρυνσης επικίνδυνου κατασχεμένου από δεκαετίας υλικού από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της οδού Μαιζώνος Πατρών.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος 33χρονος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Πάτρα όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και κατέληξε σπάζοντας τη τζαμαρία μέσα στο κατάστημα. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο ήταν δυστυχώς ήδη νεκρός.

Το τραγικό συμβάν έγινε στην οδό Ακρωτηρίου στις 3 το πρωί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.