Πάτρα: Δευτέρα του Πάσχα με ζέστη και αραιή συννεφιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πέφτει λίγο η θερμοκρασία , στην Πάτρα, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς, με αραιή συννεφιά και ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα “αγγίξει” το 73%, τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικά:

Ζεστή ημέρα κυρίως στην ανατολική και τη νότια χώρα θα είναι και η Δευτέρα του Πάσχα με παροδική σκόνη στην ατμόσφαιρα και αραιές νεφώσεις, χωρίς ιδιαίτερες βροχές, χωρίς προβλήματα στις θάλασσες, Την Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση συνοδεία βοριάδων, οι οποίοι θα απομακρύνουν και τη σκόνη από όλες τις περιοχές. Τοπικές μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια.Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα του Πάσχα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και πιθανές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 10 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 16 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις πιο πυκνές από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, αραιές τοπικές νεφώσεις με αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 15 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 34 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια μαζί με σκόνη. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και ηλιοφάνεια κατά διαστήματα μαζί με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ο υδράργυρος από 15 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιή συννεφιά κατά διαστήματα με παροδική σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.