Πάτρα: Ανοικτά σήμερα από τις 11 το πρωί τα καταστήματα – Θα λειτουργούν και κομμωτήρια, σούπερ μάρκετ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανοικτά, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5μμ, θα είναι τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, σήμερα, λόγω εκπτώσεων , καθώς την προηγούμενη Κυριακή , που ήταν και η πρώτη της εκπτωτικής περιόδου δεν λειτούργησαν λόγω Πάσχα.

Το άνοιγμα θα είναι προαιρετικό για τους εμπόρους, οι οποίοι, ωστόσο, με εκπτώσεις των προϊόντων τους που ξεπερνούν και το 50% θα θελήσουν να προσελκύσουν τους καταναλωτές και να “ζεστάνουν” τα άδεια ταμεία τους.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την περασμένη Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.
Ο εμπορικός σύλλογος Πάτρας με ανακοινώσή του υπενθυμίζει ότι κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. Οι καταστηματάρχες σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ 

Ανοιχτά θα είναι ακόμη τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κ.λπ.).

Για σούπερ μάρκετ στέλνουμε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 2. Για τα εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να σταλεί SMS στο 13032 με το ονοματεπώνυμο, ενώ ο συνολικός χρόνος για τα ψώνια θα είναι τρεις ώρες. Για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής στέλνουμε SMS sto 13033 με τον κωδικό 6.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.