Ωραίες αναμνήσεις…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καλή συνάδελφος από το Αίγιο Πέπη Σπηλιωτοπούλου θυμάται…

«A day to remember: στον σταθμό του Οδοντωτού στο Διακοπτό. Ως τότε υπεύθυνη για την επικοινωνία της ΔΗΚΕΠΑ, πρότεινα στη διοίκηση να οργανώσουμε μια μετακίνηση και ημερήσια φιλοξενία περίπου 50 δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ από μεγάλα αθηναϊκά και περιφερειακά ΜΜΕ, σε ένα μαγικό ταξίδι με το παραμυθένιο τρενάκι. Η πρόταση έγινε δεκτή, προχωρήσαμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση και όλα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ήταν μια διοργάνωση δύσκολη και πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα, ενώ προσωπικά για μένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που όσοι γνωρίζουν έστω λίγα πράγματα για τον χώρο μας, καταλαβαίνουν πολύ καλά. Τα διθυραμβικά άρθρα που ακολούθησαν στον ελληνικό και διεθνή τύπο ήταν μια δικαίωση, όχι για εμάς αλλά για τις ομορφιές του τόπου μας που αξίζουν πολλά.
Ήταν η πρώτη και η τελευταία χρονιά που συνεργάστηκα στον πρωτοεμφανιζόμενο τότε θεσμό «Εν Συρμώ-Γιορτές Οδοντωτού» και αποτελεί μια από τις ωραιότερες στιγμές μιας μακρόχρονης, επίπονης μα και τόσο αγαπημένης δημοσιογραφικής πορείας, που δεν θα την άλλαζα με τίποτα, ακόμα και τις πολύ δύσκολες και πικρές στιγμές που έτσι κι αλλιώς όλοι μας δοκιμάζουμε στη ζωή, έτσι για να μην βαριόμαστε!»
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.