Μαρία Ηλιάκη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της: “Δε μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαρία Ηλιάκη κυοφορεί το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες ζει μόνιμα στην Ελβετία, καθώς επέλεξε να περάσει αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της δίπλα στον άνθρωπό της.

Ούσα ιδιαίτερα επικοινωνιακή, η Μαρία Ηλιάκη σε καθημερινή βάση μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αυτή τη φορά, η ίδια αποκάλυψε ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρούσα αρκετό καιρό, ωστόσο κατάφερε να βρει λύση.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το tlife.gr η Μαρία Ηλιάκη υπέφερε από έντονο πόνο στα χέρια, ο οποίος προερχόταν από πρηξίματα, κατακρατήσεις και οιδήματα που δεν σου επιτρέπουν να είσαι λειτουργικός. Μέσα από ένα στόρι στο προφίλ της στο Instagram, η παρουσιάστρια ανάφερε:

“Θυμάστε που φορούσα τους προηγούμενους μήνες αυτά τα ναρθηκάκια στα χέρια; Πολλές φορές στην εγκυμοσύνη κάποιες γυναίκες ταλαιπωρούνται από πρηξίματα στα χέρια, οιδήματα, κατακρατήσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Εγώ δεν μπορούσα να πιάσω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από τους πόνους… Μιλάμε για πολύ πόνο. Με βοήθησαν τα ναρθηκάκια αλλά αυτό που βοήθησε πάρα πολύ είναι ο βελονισμός”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.