Λαμία: Τι δήλωσε η γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο που απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον πανικό προκάλεσε μία γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο στη Λαμία η οποία απέτρεπε τους πολίτες από το να εμβολιαστούν.

Η42χρονη γιατρός την ώρα που συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο των ανθρώπων που περίμεναν για να εμβολιαστούν, έκανε ότι μπορούσε για να τους αποτρέψει.

“Ενήργησα όχι ως επιστήμων, αλλά με βάση τη συνείδησή μου. Περιμένω τις αποφάσεις του Διοικητή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα αντιδράσω”, δήλωσε η γιατρός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η συγκεκριμένη γιατρός είναι γυναικολόγος, επιμελήτρια Β’ και είχε προσληφθεί ως μόνιμη στο Κέντρο Υγείας Λαμίας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

“Δύο, τρείς συμπολίτες μας, υπερήλικες, πάνω από 80 ετών φοβήθηκαν και έφυγαν. Με προσωπική παρέμβαση και του διευθυντή του Κέντρου Υγείας τους φέραμε χθες και σήμερα ώστε να συνεχίσει κανονικά η εμβολιαστική διαδικασία” είπε ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτης Σερέτης.

Η γιατρός έχει τεθεί εκτός της εμβολιαστικής διαδικασίας. Έγινε αναστολή της άσκησης των καθηκόντων της και διατάχθηκε η παραπομπή της στο πειθαρχικό συμβούλιο της πέμπτης υγειονομικής περιφέρειας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.