Κρήτη: Διέρρηξαν περίπτερο ανήμερα του Πάσχα για να πάρουν… πάγο και κάρβουνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, περίμενε ανήμερα του Πάσχα, ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην Κρήτη, καθώς άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» το περίπτερο τα ξημερώματα για να πάρουν… πάγο και κάρβουνα.

Οι άγνωστοι δράστες, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, περίπου στις 06:00 τα ξημερώματα, κατέβηκαν από το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν και κατευθύνθηκαν προς το περίπτερο, ενώ κινήθηκαν στον εξωτερικό χώρο μόνο και προς τα ψυγεία που ήταν οι πάγοι, τους οποίους έκλεψαν ενώ φεύγοντας δεν παρέλειψαν να πάρουν μαζί τους και κάρβουνα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιδιοκτήτρια.

Η ιδιοκτήτρια, όλες τις ημέρες του Πάσχα, ανοίγει το περίπτερο πριν τις 6 και μόνο σήμερα, ανήμερα της Λαμπρής το άνοιξε στις 7 το πρωί όταν διαπίστωσε την κλοπή που είχε διαπραχθεί, ενώ ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο, αλλά και η Σήμανση για την καταγραφή των δαχτυλικών αποτυπωμάτων των δραστών.

Ένα άλλο στοιχείο που θα συνεισφέρει στο έργο των αρχών για τον εντοπισμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα των δραστών, είναι το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και στο οποίο φαίνεται να διακρίνονται σχετικά καθαρά τα πρόσωπα των δραστών που όπως προαναφέρθηκε δεν ήταν καλυμμένα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Ευγενία στο neakriti.gr, «σίγουρα σημασία δεν έχει η αξία του των αντικειμένων που κλάπηκαν αλλά η αξία της πράξης και μάλιστα μέρα όπως η σημερινή».

Το περίπτερο ήταν πολύ καλά ασφαλισμένο και για αυτό το λόγο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και οι επιτήδειοι δεν επιχείρησαν να μπουν και στον εσωτερικό χώρο του περιπτέρου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.