Κορονοϊός: Δοκιμάζεται το νοσοκομείο Αγρινίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αγρίνιου ανήλθαν στους 45, γεγονός που σημαίνει ότι πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη για άλλη νοσηλεία.

Θεωρητικά, πλέον το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν είναι σε θέση να νοσηλεύσει, με τα όποια πιθανά περιστατικά να πρέπει να διακομιστούν. Στην πράξη, ωστόσο, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής η κατάσταση αξιολογείται και εξετάζονται οι πιθανές λύσεις.

Είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή οι αντοχές του ιδρύματος και του προσωπικού δοκιμάζονται σοβαρά, με το επιδημιολογικό «αποτύπωμα» της περιοχής να έχει μέρες τώρα προδιαγράψει ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή.

Το πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα το Νοσοκομείο λοιπόν είναι το ζητούμενο. Οι «αλχημείες» στη χωροταξία είναι δεδομένες και μένει να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι. Σκέψεις για αξιοποίηση τμήματος της παθολογικής έχουν πέσει στο τραπέζι. Ο προβληματισμός, πάντως, παραμένει καθώς ο αριθμός των νέων κρουσμάτων παραμένει σταθερά ψηλά.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 9/5/2021 σε  έκτακτη σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής για τον COVID του ΓΝ Αγρινίου, είχε τονιστεί από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη ότι ολόκληρος ο 3ος όροφος θα αναπτυχθεί ως κλινική COVID θετικών, η κλινική των υπόπτων θα μεταφερθεί στο ισόγειο στο τμήμα θεραπειών.

 

 

 

 

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.