Δυτική Αχαΐα: Πρόταση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για την καθαριότητα στο Δήμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια κρίσιμη φάση για την ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (28/5). Για την ακρίβεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία πλήρους φακέλου για την υποβολή στο

πρόγραμμα «Τρίτσης» πρότασης για χρηματοδότηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με κονδύλια συνολικού ύψους 2.282.170 ευρώ. Η πρόταση περιλαμβάνει συγκεκριμένες δράσεις όπως η κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση Βουρλάκι, τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονου συστήματος συλλογής βιοαπόβλητων καθώς και την προμήθεια κάδων και λοιπού εξοπλισμού καθαριότητας.

«Αυτός είναι ο τρόπος που θα μας επιτρέψει να πάμε σε ένα καθαρό Δήμο» ανέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Για να έχουμε ένα καθαρό Δήμο απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις που με τη σειρά τους προϋποθέτουν προτάσεις με σοβαρή τεκμηρίωση και επιστημονικό υπόβαθρο. Ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση της εργασίας και συνεχίζουμε μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων μας», ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ο Σπύρος Μυλωνάς.

(Φώτο: Ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς με τον εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου Ανδρέα Μόνια που προετοίμασε το φάκελο για την υποβολή της πρότασης).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.