Δεν περιγράφονται οι παπαρδέλες…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ορθή η παρατήρηση του γνωστού Πατρινού δικηγόρου και πρ. βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσούκαλη στο fb, περί της αντιπαράθεσης γύρω από τη συζήτηση για άρση των πατεντών των εμβολιών κατά του κορωνοϊού:

Δεν περιγράφονται οι παπαρδέλες που επιστρατεύουν διάφοροι φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφοι αλλά και κυβερνητικοί σχολιαστές, για να καταστήσουν συμβατές τις δηλώσεις Μπάιντεν και Μητσοτάκη, σχετικά με τις πατέντες των εμβολίων. Ανασύρουν καθυστερημένα την αρχική – και αποταγμένη, στη συνέχεια – πρωτοβουλία Μόσιαλου – Μητσοτάκη και εξακολουθούν να ευτελίζουν την πρόταση Ιανουαρίου, του κ. Τσίπρα, αποκλειστικά και μόνο επειδή την διατύπωσε ο ίδιος.
Η απάντηση προς όλους αυτούς είναι η επικαιροποιημένη αναφορά, απάντηση του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, (16/1/2021) ” Πάλι καλά, κύριε Μπάιντεν, που δεν μας ζητήσατε να κρατικοποιηθεί η Astrazeneca και η Pfizer με ένα νόμο και ένα άρθρο. Αυτά είναι αστεία επιχειρήματα και πυροτεχνήματα. Είτε δηλώνουν άγνοια για τα διεθνή δεδομένα είτε αφέλεια, είτε σκόπιμη παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Κάποιοι, μετά τα λεφτόδεντρα, ανακάλυψαν και τα εμβολιόδεντρα»,
Εν τω μεταξύ η Ευρώπη, δια της κ. Ούρσουλα Φορ Ντε Λαϊνεν, δηλώνει τώρα ότι είναι πανέτοιμη να συζητήσει την πρόταση ΜπάΙντεν.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.