Χρυσοχοΐδης: Δύο ομάδες ερευνούν το ειδεχθές το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την άγρια δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι στο οποίο διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτης, σε δηλώσεις του κατά τη δεύτερη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, χαρακτήρισε ως εξαιρετικά ειδεχθές το έγκλημα, λόγω της αγριότητάς του και έκανε λόγο για βαρβαρότητα που σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα. Διευκρίνισε, δε, ότι έχουν συγκροτηθεί δύο ομάδες, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση από κάθε πλευρά, εκφράζοντας την πεποίθησή του για την ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος, δηλαδή να εξιχνιάσει τη δολοφονία.

«Είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.