Οι BTS με το «Butter» κατέρριψαν το ρεκόρ στο YouTube Premiere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι BTS δεν κάνουν κάτι άλλο από το να καταρρίπτουν ρεκόρ! Το supergroup της K-pop κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το νέο του single, «Butter», την Πέμπτη και οι θαυμαστές και θαυμάστριές του, BTS ARMY απέδειξαν την ισχύ τους.

Το βίντεο για τη νέα μελωδία από το υπερδημοφιλές boy band -Jin, J-Hope, RM, Suga, V, Jimin και Jungkook- είχε πάνω από 3,89 εκατομμύρια ταυτόχρονες θεάσεις, όταν έκανε ντεμπούτο την Πέμπτη το βράδυ. Μέσα σε μια ώρα, είχε ήδη συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές.

Με διασκεδαστικούς στίχους και ρυθμό που δεν ξεχνιέται, το τραγούδι έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας πραγματικής επιτυχίας με δυνατότητες να γίνει ο ήχος του καλοκαιριού.

Το βίντεο ξεκινά με ασπρόμαυρες εικόνες, αλλά σύντομα αλλάζει στην πλούσια και ζωντανή παλέτα χρωμάτων για τα οποία φημίζονται τα βίντεο και οι ζωντανές εμφανίσεις των BTS.

Τα μέλη του συγκροτήματος στέκονται σε μια σειρά και κρατούν πινακίδες με τα ονόματά τους, ως μια ομάδα εγκληματιών.

Το βίντεο οδηγεί τους θαυμαστές σε ένα θεαματικό ταξίδι με εντυπωσιακά σκηνικά και χρωματικούς συνδυασμούς.

Η πρεμιέρα του τραγουδιού κατέρριψε το ρεκόρ θεατών που κατέγραψαν οι BTS πέρσι το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του «Dynamite».

Το «Butter», το οποίο είναι το δεύτερο τραγούδι των BTS στην αγγλική γλώσσα πιθανότατα θα είναι μεταξύ των επιτυχιών που θα ερμηνεύσει το συγκρότημα όταν ξεκινήσει ξανά τις περιοδείες του στο πλαίσιο της σειράς Summer Concert του 2021 της GMA.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.