Τσίπρας: Όσοι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη δεν σέβονται την αλήθεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Είναι λυπηρό σε αυτές τις συνθήκες που ζούμε, εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, να μην καταλαβαίνουν τίποτα και να μην σέβονται την αλήθεια και του ανθρώπους που υποφέρουν, χωρίς σχέδιο και αποφασιστικότητα», τόνισε πριν από λίγη ώρα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη βουλή για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο κ. Τσίπρας, ανέφερε ότι «οι νέοι άνθρωποι δεν μας εμπιστεύονται σήμερα, ενώ απαιτούν τα δράσουμε, να παραμερίσουμε αν είναι δυνατόν όλες τις διαφορές μας προς όφελος της χώρας».

Από τη μια πλευρά, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, βρίσκονται οι εργαζόμενοι, η κοινωνία, ο απλός λαός και από την άλλη, ο θαυμαστός κόσμος του κ. Μητσοτάκη, που όλα βαίνουν καλώς, ενώ τα λουκέτα αυξάνονται και δεν υπάρχει καμία φυσιολογική εξέλιξη.

Ο κ Τσίπρας πρόσθεσε ότι «με μια μακάβρια λογική, μας λέτε ότι είναι φυσιολογικό να πεθαίνει το 20% εκτός ΜΕΘ και ότι βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο από άλλες χώρες. Ναι αλλά είμαστε χειρότερα από πολλές άλλες χώρες».  «Είναι δυνατόν άνθρωποι να πεθαίνουν  και να αγωνιούν και οι αριθμοί να ευημερούν;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας για «δυσανεξία» των βουλευτών της ΝΔ.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι «οφείλουμε να σεβαστούμε στους χιλιάδες νεκρούς και σε όσους αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται στα ασφυκτικά γεμάτα νοσοκομεία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.