Πάτρα: Κερδίζει την μάχη η Βιολέτα Σιγάλα – Αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλά τα νέα από τους θεράποντες γιατρούς της διευθύντριας του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδανείου, Βιολέττας Σιγάλα. Χθες το μεσημέρι αποσωληνώθηκε και παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του «Αγίου Ανδρέα», για περαιτέρω παρακολούθηση. Πιθανόν σήμερα να μεταφερθεί στην Κλινική.

«Εχουμε πολύ καλή εξέλιξη. Θέλει βέβαια τον χρόνο της, αλλά πιστεύω ότι θα έχει μία καλή πορεία» μας είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Κώστας Δραγώτης. Μάλιστα ο ίδιος μας ανέφερε ότι τελικά δεν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, αλλά η απώλεια των αισθήσεών της το πρωί της Τρίτης την ώρα που κολυμπούσε, σχετίζεται με την παλαιότερη περιπέτειά της και την επέμβαση που είχε κάνει στον εγκέφαλο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε σωτήριο το γεγονός της άμεσης ενεργοποίησης του συζύγου της που την παρακολουθούσε από τη στεριά και όταν διαπίστωσε ότι κάτι της είχε συμβεί έπεσε στα θάλασσα και την ανέσυρε.

Πάντως το κύμα αγάπης και συμπάθειας που εκφράστηκε τα τελευταία 24ωρα που έγινε γνωστή η περιπέτειά της, είναι εντυπωσιακό και αποτυπώνει την αγάπη και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας προς την αξιαγάπητη παιδοψυχίατρο.

Πελοπόννησος

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.