Πάτρα: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι το Μ. Σάββατο στους εργαζόμενους της εστίασης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έναρξη εργασιών  για τον χώρο της Εστίασης από τη Δευτέρα 3 Μαΐου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.  και τον ΕΟΔΥ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στους εργαζόμενους των caffe, εστιατορίων κ.α. 

Πιο αναλυτικά, το Μ.Σάββατο 1 Μαΐου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  θα βρίσκεται στο Επιμελητήριο Αχαΐας, σε διαφορετική αίθουσα από αυτήν που διενεργούνται καθημερινά οι έλεγχοι των συμπολιτών μας και  θα διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους στους απασχολούμενους της Εστίασης.

Πρόκειται  για μία  ακόμη προληπτική δράση που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της συνεργασίας “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ”  μεταξύ των δύο φορέων,  6ης ΥΠΕ και Επιμελητηρίου Αχαΐας.  Στόχος είναι η ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ συγκεκριμένων  κατηγοριών πολιτών όπως είναι οι απασχολούμενοι στο λιανεμπόριο και την εστίαση.

Σκοπός είναι η αποφυγή της διασποράς της νόσου του νέου κορονοίού μεταξύ των επαγγελματικών κλάδων που χαρακτηρίζονται από έντονη κοινωνική συναλλαγή, προκειμένου να επανέλθει η πόλη μας στους παλαιότερους γνώριμους ρυθμούς της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.