Ναταλία Γερμανού: «Η πιο δύσκολη ημέρα ήταν που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της φετινής σεζόν, αλλά σχολίασε και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη»

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη. Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια, μπήκα κάτω από το ντους με τα ρούχα νομίζω. Το συμβόλαιό είναι σε ισχύ.  Αυτό με το “Fame Story” ακούω να μου το λένε όλοι. Εμένα πρόταση επίσημη δε μου έχει γίνει. Είναι μια εκπομπή που αγαπώ και την έκανα πριν 18-19 χρόνια και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αν γινόταν κάτω από παρόμοιες συνθήκες, θα το συζητούσα.», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Πως σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη;

«Η Ελένη είναι μια παρουσιάστρια που την εκτιμώ για αυτό που είναι, για τον τρόπο που χειρίζεται τον εαυτό της, για τον τρόπο που εργάζεται. Είναι η ίδια το προϊόν και ο μάνατζερ. Είναι μια ολοκληρωμένη και χαρισματική παρουσιάστρια. Χαίρομαι που πήρε το χρόνο της, έκανε το διάλειμμα της, όπως το φαντάστηκε και που επιστρέφει με τις συνθήκες που θέλει.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.