Τι λέει ο 60χρονος που φέρεται να τράβηξε τον αναπνευστήρα- ΗΧΗΤΙΚΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας άνθρωπος με πλούσιο ποινικό παρελθόν είναι ο 60χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της σοκαριστικής πράξης που συγκλόνισε το πανελλήνιο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τον αναπνευστήρα σε έναν άλλον ασθενή με κορονοϊό, έναν 76χρονο που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο διπλανό κρεβάτι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ο δράστης αλβανικής καταγωγής είναι σεσημασμένος αφού πριν από δυο χρόνια είχε συλληφθεί στου Παπάγου για ασέλγεια σε βάρος 38χρονου άνδρα που έπασχε από βαριά νοητική στέρηση.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 29-10-2019 σε άλσος όπου η Ελληνίδα μητέρα του 38χρονου είχε βγάλει τον γιο της βόλτα. Σύμφωνα με την δικογραφία ο Αλβανός που είχε το 2006 εμπλακεί σε επεισόδιο με ομοεθνείς του, «θώπευσε τον 38χρονο στα γεννητικά του όργανα», αλλά οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από την μητέρα του παιδιού που κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον δράστη. Την δικογραφία μάλιστα είχε συντάξει το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Παπάγου.

Τον «έκαψε» το  αποτύπωμα στον αναπνευστήρα
Πάντως σχετικά με το περιστατικό στο δωμάτιο 235 του νοσοκομείου «Ερυθρός», στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαχωρίστηκε δακτυλικό αποτύπωμα του 60χρονου και πιο συγκεκριμένα πάνω στην συσκευή του αναπνευστήρα.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή TLIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται και μάλιστα είπε ότι παρακολουθούσε και ο ίδιος με αγωνία τις προσπάθειες των γιατρών να σώσουν τον 76χρονο. «Δεν έχω καμία σχέση», δήλωσε ο 60χρονος και πρόσθεσε: «εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι».

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.