Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Ελένη Μενεγάκη αδικεί τον εαυτό της»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την επιστροφή της “ωραίας Ελένης” στην τηλεόραση.

Στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος που συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του “Ευτυχείτε”.

«Αν με ρωτήσεις εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης, όχι σαν τηλεθεατή, τι περιμένεις, θα έλεγα ότι είναι επιτακτικό να δούμε την Ελένη σε κάτι άλλο. Νομίζω ότι τόσες πολλές δεκαετίες αδικεί και τον εαυτό της και αδικεί και την τηλεοπτική της προσωπικότητα να στηρίζεται σε ένα μοντέλο το οποίο αυξομειώνει ανάλογα με τις συνεργασίες και τους συνεργάτες.

Δηλαδή, το στυλάκι του πρωινού να μετατίθεται από το πρωί στο μεσημέρι. Σίγουρα, τα έτοιμα είναι αυτά που κάνει. Αν θέλει να φάει από τα έτοιμα θα κάνει μία από τα ίδια, αν δεν θέλει να στριμώξει τον εαυτό της θα κάνει μία από τα ίδια.

Αλλά αν θέλει πραγματικά να ζήσει το στοίχημα, πρέπει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ θα της πρότεινα φιλικά, κάνε κάτι που καμία ρουμπρίκα να μην είναι από τα παλιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για την περίοδο που και οι δύο εργάζονταν στον ΑΝΤ1 και την είχε αντικαταστήσει στον Πρωινό Καφέ το διάστημα της εγκυμοσύνης της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Όταν έμεινε έγκυος η Ελένη, μου ζήτησε να παρουσιάσω την εκπομπή για να μην κλείσει, ήταν επί Fame Story.

Πήγαινα στην εκπομπή, μετά πήγαινα στο Fame Story γιατί ήμουν διευθυντής και τελειώνοντας το απόγευμα, πήγαινα και έγραφα το Θησαυροφυλάκιο.

Τέλειωνα στη 1 το βράδυ και περνούσα από το Fame Story να δω τι με θέλει ο Νίνο, γιατί μου έλεγαν ότι με θέλει. Γυρνούσα στο σπίτι, κοιμόμουν 2-3 ώρες και ξυπνούσα το πρωί. Αυτό έγινε όλους τους μήνες που έλειπε η Ελένη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.