«ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ενός χοντρού»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και αναψυχής Ανδρέας Νικολετάτος, επίκειται να μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο των γεύσεων. Ιδού τι έγραψε στο fb:

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ενός χοντρού
Την εβδομάδα των Παθών επιλέξαμε με τις εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ να κυκλοφορήσουμε το καινούριο μου βιβλίο ”ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ενός χοντρού”
Η αφεντιά μου βέβαια, κάθε βδομάδα τα ίδια ζόρια τραβάει με τις δίαιτες, αλλά τώρα έρχεται και η νηστεία να ανεβάσει τις δυσκολίες στο κόκκινο.
Και ποιος θα με σκεφτεί και θα με συμπονέσει άραγε, που λειώνω σαν την σκέφτομαι Μεγαλοβδόμαδο ο άπιστος! Άσε που αυτή η ναζιάρα είναι τόσο νοστιμούλα, ώριμη, καυτή και τόσο μα τόσο ζουμερή η άτιμη. Έτσι κι εγώ για τιμωρία θα την ψήσω στα κάρβουνα και θα την κάνω λουκουμάκι ροζέ.
Θεέ μου! Πάλι απατώ τη σύζυγό μου με μια μπριζόλα. Λάγνες ματιές και υποσχέσεις θωπείας προς όλες τις κατευθύνσεις του τραπεζιού στοιχειώνουν τη ζωή και το φιδίσιο μου κορμί, που αρνείται πεισματικά να χωρέσει σε νούμερο medium ή έστω large, όπως ο περισσότερος κόσμος.
Από μικρός φαινόταν ότι ήμουν σίγουρος πως κάποιος υψηλόβαθμος με έχρισε ταξιδευτή και δοκιμαστή των πάντων, μέχρι να βρω το τέλειο πιάτο. Άνισος ο αγώνας και ατέρμονος, με νικήτρια τη ζυγαριά που δεν δείχνει ίχνος κατανόησης και επιμένει σε νούμερα δυσθεώρητα, για να μου στερεί τις χαρές της ζωής.
Ένοχος λοιπόν ειδεχθούς και νοστιμότατου εγκλήματος και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν, δηλώνω αμετανόητος εξερευνητής γεύσεων. Παρέα θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο με το ημερολόγιο μου, που σε λίγες μέρες θα γίνει και δικό σας.
Προσδεθείτε λοιπόν· ξεκινάμε.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.