Για το Astra Zeneca

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O γνωστός Πατρινός δικηγόροις, πρ. βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, με αφορμή την εύλογη αναστάτωση που έχει προκληθεί γύρω από το εμβόλιο Astra Zeneca, έγραψε στο fb:

Ο Σωτ, Τσιοδρας, τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του εμβολιασμού και με το εμβόλιο της AstraZeneca παραθέτοντας στοιχεία κατανοητά και από τους πλέον αδαείς (πλην καλόπιστους):
α) Η νόσηση από τον ιό προκαλεί θρομβώσεις, με πιθανότητα μέχρι και 69%!!
β) Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του ιού στον οργανισμό είναι σοβαρότατες καθώς προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλώντας κινδύνους για εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ενοχοποιείται και για πρόσκληση περιφερικής παράλυσης από σύνδρομο Guillain Barre.
γ) Τέλος, τo 44% των ασθενών που έχουν αναρρώσει αναφέρουν μείωση της ποιότητας ζωής τους, το 32% παραπονείται για τουλάχιστον δύο εμμένοντα συμπτώματα μετά την ανάρρωση και το 55% για τουλάχιστον τρία εμμένοντα συμπτώματα.
Έναντι των προαναφερομένων, το εμβόλιο προκαλεί ΜΙΑ (1) θρόμβωση στο 1 εκατομ. και στο χειρότερο σενάριο 1 στις 100.000 μολύνσεις. Αλλά και στις ελάχιστες αυτές περιπτώσεις η καταστάσεις ανατάσσονται με έγκαιρη διάγνωση.
Τώρα εάν είσαι πατενταρισμένος γκαντέμης ή είδες στο όνειρό σου τι θα κερδίσεις το μεγάλο λαχείο, επιλέγεις να κάτσεις σπίτι μέχρι να έρθει η σειρά σου για κάποιο άλλο “ασφαλέστερο” εμβόλιο. Και μέχρι τότε να παρακαλάς ν΄αποφύγεις το …απευκταίο…..
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.